VÅRE SPESIALITETER

Vi forstår viktigheten av innovasjon og profesjonalitet

Netthandel

Agilis lager løsninger basert på flere typer nettbutikker, men fokuserser mest på Spree. Spree er sammen med Magento de mest brukte løsningene for større nettbutikker som krever fleksible løsninger. Våre utviklere er en av to miljøer i verden som vedlikeholder og videreutvikler "Spree Open Source Project"

Logistikk

Vi har lang erfaring med å lage IT-løsninger for et bredt spekter av problemstilinger rundt logistikk. Vi har laget systemer for blant annet ruteoptimalisering, faktureringsløsninger for sjåfører, dedikerte mobile apper for leveringsbekreftelser og navigering osv.

Ruby on Rails

Ruby (on Rails) er er perfekt utgangspunkt for å komme raskt i gang med websider og webapplikasjoner som fungerer. Samtidig er flere av verdens største websider bygget opp i Ruby on Rails som Twitter, Basecamp og AirBnB.

Spree Commerce

Spree er sammen med Magento den mest brukte løsningen for større nettbutikker som krever fleksible løsninger. I Spree ligger det ferdige biblioteker for kampanjer, betalingsløsninger, rabatter osv. Spree er gratis å bruke.

iOS apper

Våre utviklere har lang erfaring med å utvikle native iOS apper. Vi har totalt laget over 60 iOS apper for mer enn 40 selskaper.

Android apper

VI har laget mer enn 70 Android apper for alt fra mobile nettbutikker, møteromsbooking, medlemsapper for butikkjeder osv.

Responsive websider

Alle websider og applikasjoner lages responsive slik at de ser bra ut uansett hvilken brukerflate de vises på.

​Hybride løsninger

Skal man ha både iOS-, Android- og web-app kan det noen ganger være hensiktsmessig å skrive koden i React Native for å kutte tidsforbruk og utviklerkostnader.

Prosjekt

Vi har erfarende prosjektledere i alle ledd, med fokus på utviklingsprosjekter og større infrastukturprosjekter; PRINCE2; PMI; Prosjektveiviseren.

Nyttige Lenker

Abonner på vårt nyhetsbrev

  • Facebook
  • LinkedIn

© 2014 - 2020 Agilis AS Org nr: 990 003 327 MVA