top of page

VÅRE SPESIALITETER

Vi forstår viktigheten av innovasjon og profesjonalitet

supermarket.png

Netthandel

Agilis lager løsninger basert på flere typer nettbutikker, men fokuserser mest på Spree. Spree er sammen med Magento de mest brukte løsningene for større nettbutikker som krever fleksible løsninger. Våre utviklere er en av to miljøer i verden som vedlikeholder og videreutvikler "Spree Open Source Project"

crane.png

Logistikk

Vi har lang erfaring med å lage IT-løsninger for et bredt spekter av problemstilinger rundt logistikk. Vi har laget systemer for blant annet ruteoptimalisering, faktureringsløsninger for sjåfører, dedikerte mobile apper for leveringsbekreftelser og navigering osv.

gem.png

Ruby on Rails

Ruby (on Rails) er er perfekt utgangspunkt for å komme raskt i gang med websider og webapplikasjoner som fungerer. Samtidig er flere av verdens største websider bygget opp i Ruby on Rails som Twitter, Basecamp og AirBnB.

spree.png

Spree Commerce

Spree er sammen med Magento den mest brukte løsningen for større nettbutikker som krever fleksible løsninger. I Spree ligger det ferdige biblioteker for kampanjer, betalingsløsninger, rabatter osv. Spree er gratis å bruke.

ios.png

iOS apper

Våre utviklere har lang erfaring med å utvikle native iOS apper. Vi har totalt laget over 60 iOS apper for mer enn 40 selskaper.

android.png

Android apper

VI har laget mer enn 70 Android apper for alt fra mobile nettbutikker, møteromsbooking, medlemsapper for butikkjeder osv.

responsive-design.png

Responsive websider

Alle websider og applikasjoner lages responsive slik at de ser bra ut uansett hvilken brukerflate de vises på.

device.png

​Hybride løsninger

Skal man ha både iOS-, Android- og web-app kan det noen ganger være hensiktsmessig å skrive koden i React Native for å kutte tidsforbruk og utviklerkostnader.

projects.png

Prosjekt

Vi har erfarende prosjektledere i alle ledd, med fokus på utviklingsprosjekter og større infrastukturprosjekter; PRINCE2; PMI; Prosjektveiviseren.

bottom of page