top of page
Agilis - Hjemmelegene

Hjemmelegene

Om Kunden

     En enklere og nærere legetjeneste Vårt mål er å tilrettelegge for bedre møter mellom lege og pasient. Derfor bygger vi en ny tjeneste for hjemmebesøk....
     
     Fullverdig konsultasjon med en erfaren lege, der du er og når du vil. Vi har samme pris uansett hvor du bor, tidspunkt på døgnet, eller hvor gammel du er. Akutte medisiner, resepter og prøver er inkludert.

     Hjemmelegene består av et tverrfaglig kjerneteam med bred erfaring fra offentlig og privat helsevesen, samt næringsliv, i tillegg til i overkant av 20 leger. Sammen ønsker vi å gjeninnføre hjemmebesøket med ny og moderne teknologi.

     I hjemmets trygge rammer har pasient og lege svært gode forutsetninger for legekonsultasjon. Pasienten slipper venterom og reisevei, og legen forstår sykdomsbildet i pasientens eget nærmiljø og kan skreddersy behandlingen. Dette mener vi kommer begge parter til gode.

Våre Leveranser

    Vi bygde videokonferansesystem ved hjelp av WebRTC og en signalserver, et system som oppfyller behovene som er spesifikke for vår klient for å gi en videokonferanseopplevelse av høy kvalitet for brukerne     

bottom of page