top of page
Agilis - Naardic Training

Naardic Training

Om Kunden


     Naardic, Norges fremste online treningsstudio! Oppdraget deres er å bringe det ultimate videoassisterte hjemmetreningssystemet til folk over hele verden, guidet av deres førsteklasses trenere.

 

     Hos Naardic tilbyr de live og interaktive treningsøkter der deres trenere kan se hver deltaker i klassen og gi individuell motivasjon. Plattformen deres kombinerer fordelene med personlig trening med den dynamiske atmosfæren til live gruppetimer, alt levert praktisk online.


Våre Leveranser

     Et sentralt aspekt ved Naardic er eksklusivt videokonferansesystem, spesialutviklet internt av Agilis. Agilis er teknologipartneren og største eieren i Naardic med en eierandel på 45 %. Ved å utnytte banebrytende WebRTC-teknologi, sammen med en kombinasjon av front-end-, back-end- og medieserverteknologier, og strategiske tredjepartsintegrasjoner, sikrer systemet sømløs interaksjon. For en forbedret opplevelse bruker vi state-of-the-art datasynsteknologi for å tilby personlig tilbakemelding og spore treningsrepetisjoner for alle deltakere.

 

     De revolusjonerende funksjonene som skiller Naardic er en avatarfunksjon i videokonferanser, videoopptaksmuligheter, et rikt videobibliotek, private klasser, forfriskende treningsfester, on-demand videoinnhold og muligheten til å kjøre tidligere klasser på nytt.

     Kjerneteknologiene våre omfatter en robust stabel, inkludert Ruby on Rails, AWS, React, Tensorflow, Python, Keras, Selenium, HTML, CSS og JQuery. Dette gjør dem i stand til å tilby en jevn og pålitelig plattform for alle sine brukere.

     For å sikre en eksepsjonell brukeropplevelse, fokuserer Naardic på å skape et intuitivt og brukervennlig grensesnitt for medlemmene. Deres trenere og administratorer drar også nytte av et effektivt grensesnitt som er skreddersydd for deres behov. Vi setter vår ære i sømløs integrasjon med ulike tredjeparts programvare, inkludert Stripe, Vipps, Helt hjem, posten, Intercom og Vimeo.

bottom of page